Targa 101: Alkuperäisiä esitteitä

Veneemme arkistomapista löytyi kaksi alkuperäistä esitettä 80-luvulta. Toisessa niistä esiintyy valokuvamallina meidän myös meidän vene!

Sain viime vuonna (2004) Targa 101:n muottien ja valmistusoikeuksien nykyiseltä haltijalta luvan skannata nämä ja laittaa nettiin.

Näiden esitteiden lisäksi minulla on kopio Vene-lehden tekemästä Targa 101:n koepurjehduksesta vuodelta 1980 (löytyy numerosta 10/80). Tekijänoikeuskysymysten vuoksi sitä en kuitenkaan toistaiseksi laita julkisesti saataville.

Esite 1:

Tässä esitteessä on kuvia ainakin kahdesta, todennäköisemmin kolmesta eri veneestä. Neljä ulkokuvaa, joiden päälle on käsin kirjoitettu "s/y Heily", on otettu meidän veneestä. Loput kuvat ovat muista, tuntemattomiksi jääneistä yksilöistä.

(esitteen koko on kokoontaiteltuna n. A4, kahden taitoksen ansiosta kokonaisuus on 6-sivuinen. Nämä pikkukuvat ovat linkkejä suurempiin)

Esite 2:

Tämä lienee tehty markkinointimateriaaliksi Saksaan vientiä varten, varmuutta ei ole, mutta kansikuvasta voisi niin päätellä. Suullinen perimätietokin kertoo, että Targa 101 olisi ollut veistämölle vientituotteenakin merkittävä. Toisin kuin edellisessä esitteessä, meidän vene ei esiinny näissä kuvissa.

[Lähetä palautetta]

[Takaisin Laurin veneprojekteihin]